This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Transfer ve Yükleme Arabaları

Sistem Teknik levha/folyo tavlama merkezleri için çok yönlü yükleme arabaları tasarlar ve üretir. Uygulamaya göre araç, yerden tasarruf sağlamak için fırınları birbiri üzerinden şarj etmek için tekli veya çoklu mekik sistemiyle donatılabilir.

Çok sağlam çelik konstrüksiyon ile 10 ila 120 ton arası yükleme kapasitelerine sahip yarı otomatik veya tam otomatik arabaların şarj edilmesi Aracın ve mekiğin hızı, operasyonel güvenlik için bir frekans kontrolörü ile kontrol edilir.

Şarj arabaları iki ana bölümden oluşur: transfer arabası ve servis arabası.

Yükleme arabası, yapısal sağlamlığı artırmak için çelik profillerden yapılmıştır ve dikey hareket için bir hidrolik sistemle donatılmıştır. Mekik arabasının konumu bir kodlayıcı ve limit anahtarları tarafından kontrol edilir.

Transfer arabası, belirli gereksinimlere göre manuel, yarı otomatik veya tam otomatik olarak çalışır. Elektrikli motor sürücü sistemi transfer arabasının yatay hareketine izin verirken, bir lazer kodlayıcı ve limit anahtarları yan konumlandırmayı kontrol eder.

Araç, kablosuz teknoloji ile fırınlarla iletişim kurar. Transfer araçlarına güç sağlamak için kablosuz güç aktarımı da kullanılabilir.